$type=slider$h=480$au=0$cm=0$rm=1$snippet=0$count=7$label=1$show=home

7 handige apps voor moderne ondernemers

Meer gedaan krijgen in minder tijd is iets wat iedereen graag zou willen. Het is een typisch menselijke eigenschap die er voor zorgt dat we blijven innoveren en moderniseren. Alleen is het niet altijd gemakkelijk om een bepaalde manier van werken te veranderen. Alles loopt tenslotte goed zoals het gaat, dus waarom zou er wel verandering nodig zijn?

Dat komt door die andere typisch menselijke eigenschap: we houden graag vast aan gewoontes en we blijven (te lang) in onze comfort zone. De CEO van Nokia zei onlangs over hun ondergang "we didn’t do anything wrong, but somehow, we lost". Zij waren lange tijd wereldwijd marktleider in mobiele telefonie, tot de concurrentie het concept drastisch innoveerde en 'hun' markt over nam. 

Het voordeel wat je gisteren had, wordt vervangen door de trends van morgen. Door niets te doen en niet in te spelen op de veranderingen in de wereld, geef je speelruimte aan je concurrent die wel innoveert en moderniseert. Het is dan ook belangrijk om regelmatig je dagelijkse gewoontes en werkwijzes te evalueren en aan te passen aan nieuwe mogelijkheden en trends om bij te blijven en vooruit te gaan. Daarom organiseren we de komende maanden 7 gratis lunchseminaries over het belang van Google, social media, emailmarketing, de handigste apps (zie onderstaande), e-commerce, drones, the internet of things enz. Klik hier voor meer info, feedback van andere deelnemers en het inschrijvingsformulier

Deze 7 apps zijn anno 2017 een absolute must voor elke moderne ondernemer:

Google Streetview



(Bose Lifestyle Center | Hasselt)

Veel mensen kennen dit nog als de 3D weergave van de openbare wegen, maar het kan ondertussen veel meer dan dat. Met de app kan je namelijk zelf 360° foto's maken en plaatsen op Google Maps. Hierdoor worden die foto's ook getoond aan anderen in de buurt die met Google Maps aan de slag zijn. Dit kan je zelf weer gebruiken in je website en online communicatie. Gebruik dit om uw projecten, woningen, kunst, een winkelinrichting, een vernieuwde voorgevel, enz tot leven te wekken. Bekijk hier voorbeelden van onze klanten B&B Domaine de l'alu en de Immo-Consulent. Tot slot kan je met een virtual reality bril (één waar je een smartphone in kan steken) echt rondkijken alsof je er bij staat. Schrijf je in voor ons seminarie om dit in de praktijk te zien.

Download hier de app voor iPhone en Android.

Google Drive

Deze app geeft je rechtstreeks toegang tot 30GB gratis storage in de Google-cloud. Ter vergelijking: de andere populaire app dropbox biedt bijvoorbeeld slechts 2GB gratis storage. Aangezien zowat iedereen al een Google account heeft kan je dit zonder problemen downloaden en activeren. Je kan er alle soorten documenten in bewaren, bewerken, delen en synchroniseren met de harde schijf van je computer. De belangrijkste voordelen: Je kan zowat alle bestanden zoals PDF, Excel, Word etc rechtstreeks in Drive openen zonder bijkomende software te moeten installeren & als je foto's maakt van teksten kan Google Drive dit automatisch omzetten naar bewerkbare tekst. Zorg er wel voor dat al je accounts goed beveiligd zijn door overal sms-verificatie aan te zetten.

Download hier de app voor iPhone en Android.

YouTube Capture



(seminarie | Traiteur Jacky | Unizo Dilsen-Stokkem)

Deze app maakt het mogelijk om je zelf je video's en presentaties te monteren en op YouTube te plaatsen. Youtube is de meest bezochte website wereldwijd en is een onderdeel van Google. Hier op inzetten zorgt voor meer en betere zoekresultaten. Na het monteren kan je kiezen uit 400000 gratis nummers als achtergrondmuziek. Bekijk deze voorbeelden van onze klanten B&B Hof van Vervoering en ons seminarie in Officenter Hasselt.

Download hier de app voor iPhone. Deze mogelijkheden zitten standaard in de YouTube app voor Android.

Apple Siri (spraakbediening voor iPhone)

Zoek jij nog steeds naar informatie of de juiste apps op je iPhone? Vraag het vanaf nu gewoon aan Siri. Siri loopt al even met ons rond maar is eerlijk gezegd de minst intelligente virtuele assistent op de markt vandaag. Ik heb net mijn iPhone5 vervangen door een iPhone7 en had gehoopt dat er een verbetering zou zijn maar helaas. Te vaak begrijpt ze mijn vraag niet, kan ze geen resultaten vinden of verstaat ze me gewoon verkeerd. Blijkbaar lukt het bij Apple niet om dit voor elkaar elkaar te krijgen. Hoe dan ook is het zeker de moeite om je hier bekend mee te maken.

Enkele vragen die ik regelmatig stel:
  • Toon me mijn afspraken voor morgen
  • lees mijn laatst ontvangen email voor
  • lees mijn laatste bericht voor
  • doe me er aan denken de documenten door te sturen zodra ik thuis kom
  • waar heb ik mijn auto geparkeerd? 
Onderstaande video toont je nog heel wat meer mogelijkheden.


Google Now (spraakbediening voor Android)

Google staat met Google Now al een heel stuk verder dan Apple's Siri. Alle diensten en informatie waar Google over beschikt zijn geïntegreerd waardoor dit zonder twijfel de beste en meest veelzijdige virtuele assistent is vandaag. Je kan het zo gek niet bedenken of Google Now zal er een antwoord op vinden. Hier kan je een overzicht vinden van 33 stemcommando's die je in het Nederlands kan gebruiken. Bekijk hier de 20 meest bizarre zoekopdrachten (met statistieken) om uit te proberen met Google Now.

Google Allo & Google Assistant

Met de lancering van Google Duo en Google Allo kwam Google met een nieuwe kijk op chatten en video's delen. Maar wij keken vooral uit naar de mogelijkheden van Google Assistant. Daar waar je met Siri en Google Now echt hardop praat, kan je met Google Assistent gewoon chatten. Geen vervelend gedoe met woorden die verkeerd begrepen worden of de microfoon die niet snel genoeg aan staat. Hier kan je gewoon chatten met je virtuele assistent door berichtjes te sturen. Bovendien hoef je hier niet te experimenteren met wat je kan zeggen of niet. Google Assistant toont je de vragen en antwoorden die je kan stellen. Het hele gesprek verloopt natuurlijk en is enorm handig om snel antwoorden te krijgen op algemene vragen, zonder er naar te moeten zoeken. Zeker de moeite om eens uit te proberen. Begin je gesprek met: What can you do?

Download hier de app voor iPhone en Android.

Google Blogger

Post je regelmatig iets nieuws op je website en sociale media? De meesten zullen antwoorden met: veel te weinig. Dat komt omdat het vaak een omslachtig gebeuren is waarbij je via je computer met verschillende logins, de juiste foto's en vooral de nodige kennis aan de slag kan gaan. Gevolg: er wordt veel te weinig gedaan online. Daar brengt een smart-site verandering in.



Een smart site is een responsive (mobiele) website die voldoet aan alle regels van Google en die alle nieuwe berichten automatisch doorplaats naar de belangrijkste sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Flipboard, Google+ en in een geautomatiseerde nieuwsbrief (mailing) uitstuurt naar je contacten. Zo ben je altijd en overal in één handeling up-to-date. Met de Blogger app heb je mobiel toegang tot je smart-site, waardoor je via je smartphone een bericht kan posten zoals je dat zou doen op een sociaal netwerk. Vervolgens komt dat bericht dus automatisch overal online te staan. Zo ben je overal up-to-date in 1 klik. Op de onderstaande kaart kan je al onze smart-site klanten terugvinden.


Download hier de app voor iPhone en Android.

Andere artikels die u ook interessant zal vinden:

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$meta=0$hide=home

$show=post


[WAAROM UP-TO-DATE WebDesign]_$type=carousel$count=7$hide=home

Naam

blog,23,bloggen,5,e-commerce,3,Facebook,3,Google,20,Google Adwords,1,Google Blogger,5,Google Glass,2,Google+,2,Instagram,1,LinkedIn,1,nieuwsbrief,1,password,1,Periscope,1,Pinterest,3,responsive,6,security,1,socialmedia,14,Twitter,4,up-to-date,8,video streaming,3,VR,2,wachtwoord,1,webdesign,3,Wordpress,2,
ltr
item
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen: 7 handige apps voor moderne ondernemers
7 handige apps voor moderne ondernemers
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7x6tf3Y665GQq4jUl0J4FLVPsundx_qExyNU2rm2HRCPrXOUg4n3C-BHRdyK4JYT-1DmBP2GZWPw5jGSbcozsyhAno1WuaKk3GnHGYMRH4B3b6ondzkM8CI0JR7vRdEazHscepHrDiun1/s1600/shutterstock_398934508.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7x6tf3Y665GQq4jUl0J4FLVPsundx_qExyNU2rm2HRCPrXOUg4n3C-BHRdyK4JYT-1DmBP2GZWPw5jGSbcozsyhAno1WuaKk3GnHGYMRH4B3b6ondzkM8CI0JR7vRdEazHscepHrDiun1/s72-c/shutterstock_398934508.jpg
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2017/01/7-handige-apps-voor-moderne-ondernemers.html
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2017/01/7-handige-apps-voor-moderne-ondernemers.html
true
9031591193740237574
UTF-8
Alle berichten Geen zoekresultataen ONTDEK MEER Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Ontdek meer VOOR U AANGERADEN RUBRIEK ARCHIEF ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy