$type=slider$h=480$au=0$cm=0$rm=1$snippet=0$count=7$label=1$show=home

Virtual Reality shopping: De toekomst van e-commerce vanaf 2017

We staan voor een mijlpaal in de wereld van de e-commerce. In 2016 zijn er heel wat mobiele toestellen gelanceerd met verbeterde grafische mogelijkheden en veel meer rekenkracht. Denk hierbij aan de iPhone7, de Google Pixel, de Oneplus-Three en de Samsung Galaxy S7. Proximus zal als eerste provider in ons land experimenteren met 5G mobiele dataverbinding. Het komt er op neer dat die mobiele toestellen krachtiger zijn dan vele laptops, en dat die dataverbinding sneller zal zijn dan de gemiddelde huis- tuin- en keuken WIFI. Daarom wordt het nu pas echt interessant voor ontwikkelaars om in te zetten op krachtige grafische toepassingen in 3D.

We zijn het vandaag nog gewoon om door een catalogus te zoeken of te bladeren in webshops met begeleidende foto's. Maar morgen zal het dus perfect mogelijk worden om in webshops in 3D of virtual reality rond te lopen, zodat je de producten en projecten voor je kan zien. Vergelijk het met Google Streetview, maar dan in een interactieve virtuele winkel. Bekijk de onderstaande video om een beeld te krijgen van de huidige mogelijkheden met de HTC Vive (vergelijkbaar met de VR-bril van Playstation).


Maar een HTC Vive heeft niet iedereen zomaar in huis. Dit toestel kost rond de 1000 euro en moet gekoppeld zijn aan een laptop om te werken. Voornamelijk omdat de huidige smartphones nog niet krachtig genoeg zijn, en omdat de levensduur van de batterijen onvoldoende is, hebben we die 3D mogelijkheden nog niet meteen in onze broekzak. Maar we kunnen er wel van uit gaan dat de 10de verjaardag van de iPhone volgend jaar en de recente "explosieve" problemen bij Samsung met hun Notes, er voor zullen zorgen dat we volgende jaar een grote sprong zullen maken wat betreft mobiele toestellen.

Vanaf volgend jaar zou het dus perfect mogelijk kunnen zijn dat we een echte 3D ervaring beleven tijdens het webshoppen. Onderstaande video toont hoe je met Buy+ van Alibaba (grootste aziatische e-commerce groep) binnenkort kan shoppen op verschillende locaties wereldwijd. Bekijk de video vanaf 0:58 voor een realistisch e-commerce beeld.


Deze technologie zal zich niet beperken tot enkel webshops. Je kan dit principe vertalen naar zowat alle sectoren waar nu al 3D weergaves van projecten uitgewerkt worden. Onderstaande video toont hoe je vandaag met Ikea VR een keuken kan bekijken, testen en samenstellen met de HTC Vive. 


Je kan je afvragen of het vandaag nog interessant is om te investeren in e-commerce, wetende dat die technologie volgend jaar al verouderd zal zijn. Het belangrijkste blijft: een publiek opbouwen. Aan wie ga je iets verkopen? Hoe gaan mensen jouw webshop vinden, terwijl er al zoveel grote spelers mee bezig zijn? Om dat te doen moet je actief bezig zijn met social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Flipboard, Google+ en met mailings. Maar dat kost allemaal zo veel tijd en kennis om professioneel aan te pakken. Dat maken wij eenvoudig met een smart site.

Met een smart site kan je in 1 klik een bericht posten, die dan automatisch wordt doorplaatst naar de belangrijkste sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief per mail wordt uitgestuurd naar al je contacten. Zo kan je vlot een groot publiek bereiken, zodat zij weten wie jij bent en waar jouw expertise ligt. Dat bericht kan je via een app op je smartphone of zelfs per mail plaatsen. 


Vond je dit interessant? Bekijk dan ook deze artikels:

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$meta=0$hide=home

$show=post


[WAAROM UP-TO-DATE WebDesign]_$type=carousel$count=7$hide=home

Naam

blog,23,bloggen,5,e-commerce,3,Facebook,3,Google,20,Google Adwords,1,Google Blogger,5,Google Glass,2,Google+,2,Instagram,1,LinkedIn,1,nieuwsbrief,1,password,1,Periscope,1,Pinterest,3,responsive,6,security,1,socialmedia,14,Twitter,4,up-to-date,8,video streaming,3,VR,2,wachtwoord,1,webdesign,3,Wordpress,2,
ltr
item
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen: Virtual Reality shopping: De toekomst van e-commerce vanaf 2017
Virtual Reality shopping: De toekomst van e-commerce vanaf 2017
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGdGZslQ-p5WWJIYCJtYTdk52Fg6-TlZVIN4GvK4BWZhW7asNppuqgkuwQQfQCuBEGMNgeToetPMiSrerVfS1DxshnxYP0RqDGruhve8LLsomsS0Phm1WsY60rvT14qiutuSaV5PgwSuV_/s1600/shutterstock_496805533.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGdGZslQ-p5WWJIYCJtYTdk52Fg6-TlZVIN4GvK4BWZhW7asNppuqgkuwQQfQCuBEGMNgeToetPMiSrerVfS1DxshnxYP0RqDGruhve8LLsomsS0Phm1WsY60rvT14qiutuSaV5PgwSuV_/s72-c/shutterstock_496805533.jpg
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2016/11/virtual-reality-shopping-de-toekomst.html
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2016/11/virtual-reality-shopping-de-toekomst.html
true
9031591193740237574
UTF-8
Alle berichten Geen zoekresultataen ONTDEK MEER Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Ontdek meer VOOR U AANGERADEN RUBRIEK ARCHIEF ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy