$type=slider$h=480$au=0$cm=0$rm=1$snippet=0$count=7$label=1$show=home

Pokémon GO: 6 artikels & 7 zekerheden die bewijzen dat NU het moment is



Vorige week heb ik mijn artikel "5 manieren om via Pokémon GO uw bedrijf te laten scoren & hoe je het zelf kan installeren"  via onze smart site automatisch gepubliceerd op al onze sociale media en een geautomatiseerde nieuwsbrief. De resultaten spreken voor zich.

Ruim 50% van al mijn e-mailcontacten heeft het artikel geopend. Normaal gezien is dit rond de 20%. En we zitten nu nog wel in de vakantieperiode.. In mijn LinkedIN hebben ondertussen meer dan 270 mensen het artikel bekeken en gelezen. Mijn maximum zat eerst op 110 lezers. Op onze website is dat artikel gelijk ons meest gelezen bericht tot nu toe geworden. Letterlijk 1000-en mensen hebben mijn artikel in totaal bekeken. De conclusie die we trekken uit deze statistieken? Pokémon GO is absoluut een enorme hype en het is nu het moment om daar op in te zetten.

Toen ik dat artikel schreef was het spel nog niet beschikbaar bij ons. Ondertussen is dat wel het geval. Hier kan je ze downloaden:

- Pokémon GO voor iPhone, iPad en iPod Touch (IOS 8.0 of hoger vereist)
- Pokémon GO voor Android (Android 4.4 of hoger vereist)


Een korte introductie: Pokémon GO is een augmented reality spel. Dat wil zeggen dat het een mix
is tussen de echte wereld en de virtuele wereld. Je kijkt namelijk met de camera van je smartphone rond (alsof je aan het filmen bent) en op je scherm zal het spel zich in uw nabije "echte" omgeving afspelen. Spelers moeten effectief naar buiten gaan om met hun gsm verschillende locaties te bezoeken waar ze vervolgens Pokémon kunnen vangen en waar ze diverse dingen terugvinden die ze kunnen gebruiken in hun spel. Met andere woorden: Mensen komen massaal uit hun zetel, gaan de straat op en lopen rond om het spel te kunnen spelen.
Sinds ik mijn artikel geschreven heb, kwam ik een hele hoop berichten tegen die het belang van deze hype voor uw bedrijf nog eens benadrukken. De 6 interessantste artikels die u aan het denken moeten zetten:


Er zijn dus (minstens) 7 zekerheden die ik uit onze statistieken en de bovenstaande berichten kan halen:

  1. Pokémon GO is de grootste hype die we sinds jaren hebben gezien. Ze hebben nu zelfs het aantal actieve dagelijkse gebruikers van Twitter en Tinder ingehaald. Enorm dus..
  2. Er komen mensen massaal op straat om het spel te spelen. Mensen die u normaal gezien niet uit huis kan krijgen, lopen mogelijk op dit eigenste moment rond in de buurt van uw zaak.
  3. Mensen van alle leeftijden spelen dit spel. Meerdere generaties voelen zich betrokken.
  4. Er zijn momenteel nog maar weinig bedrijven mee bezig. Het is vakantie en de meeste beslissingen rond communicatie blijven nu nog even liggen.
  5. Het zal niet lang meer duren voor de eerste bedrijven hier op in zullen zetten om de klanten naar hun te krijgen.
  6. U zou toch wel gek zijn om de hype niet te gebruiken om zelf in beeld te komen. Twijfel er niet aan dat Nintendo de genoemde tips en trucs snel wat duurder zullen maken voor bedrijven, dus snel zijn is de boodschap.
  7. Het is helemaal niet moeilijk om er zelf mee aan de slag te gaan. Anders zou het niet zo succesvol zijn. Letterlijk iedereen kan het spel snel onder de knie krijgen.
Overtuigd om er iets mee te doen? Perfect. U gaat ongetwijfeld de vruchten plukken die uw concurrenten laten hangen. Check zeker onze 5 tips over hoe je als bedrijf kan scoren met Pokémon GO om u op weg te helpen.

Zelf op zoek naar een eenvoudige, gebruiksvriendelijk, mobiele website die automatisch uw berichten post op de belangrijkste sociale media en ze via een geautomatiseerde nieuwsbrief naar al uw contacten stuurt? Dan bent u op zoek naar een smart site van UP-TO-DATE WebDesign. Wij organiseren ook opleidingen en seminaries rond Google, social media en het belang van goede content online.


[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$meta=0$hide=home

$show=post


[WAAROM UP-TO-DATE WebDesign]_$type=carousel$count=7$hide=home

Naam

blog,23,bloggen,5,e-commerce,3,Facebook,3,Google,20,Google Adwords,1,Google Blogger,5,Google Glass,2,Google+,2,Instagram,1,LinkedIn,1,nieuwsbrief,1,password,1,Periscope,1,Pinterest,3,responsive,6,security,1,socialmedia,14,Twitter,4,up-to-date,8,video streaming,3,VR,2,wachtwoord,1,webdesign,3,Wordpress,2,
ltr
item
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen: Pokémon GO: 6 artikels & 7 zekerheden die bewijzen dat NU het moment is
Pokémon GO: 6 artikels & 7 zekerheden die bewijzen dat NU het moment is
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLxTYt9CS686PGbBd7cMkSbaQ6Bie5eTnHzpzif_wuVL5DeJCdHpCnb5N61kNJkbmq_wC60w6kPpxbXUKJ-ZuGmod4t7pPdKhNRclXM5o02zy_LRIh3RwMLyGZEyPQzrw0e1EFy8AB0Nbl/s640/shutterstock_451840102.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLxTYt9CS686PGbBd7cMkSbaQ6Bie5eTnHzpzif_wuVL5DeJCdHpCnb5N61kNJkbmq_wC60w6kPpxbXUKJ-ZuGmod4t7pPdKhNRclXM5o02zy_LRIh3RwMLyGZEyPQzrw0e1EFy8AB0Nbl/s72-c/shutterstock_451840102.jpg
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2016/07/pokemon-go-6-artikels-7-zekerheden-die.html
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2016/07/pokemon-go-6-artikels-7-zekerheden-die.html
true
9031591193740237574
UTF-8
Alle berichten Geen zoekresultataen ONTDEK MEER Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Ontdek meer VOOR U AANGERADEN RUBRIEK ARCHIEF ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy