$type=slider$h=480$au=0$cm=0$rm=1$snippet=0$count=7$label=1$show=home

5 manieren om via Pokémon GO uw bedrijf te laten scoren & hoe je het zelf kan installeren


U zal nu denken: Gaan die mannen nu ook al beginnen met die onzin? Aangezien ik geen 10 jaar ben en wel wat anders te doen heb: Neen. Maar vanuit een zakelijk standpunt is het iets helemaal anders. De hype is enorm en het internet staat er vol van. Meer nog, ik heb nog nooit een onderwerp zo snel zien hypen als Pokémon GO. Er zijn met andere woorden heel wat mensen mee bezig. Tijd om daar dus iets mee te doen.

Een korte introductie: Pokémon GO is een augmented reality spel. Dat wil zeggen dat het een mix is tussen de echte wereld en de virtuele wereld. Je kijkt namelijk met de camera van je smartphone rond (alsof je aan het filmen bent) en op je scherm zal het spel zich in uw nabije "echte" omgeving afspelen. Spelers moeten effectief naar buiten gaan om met hun gsm verschillende locaties te bezoeken waar ze vervolgens Pokémon kunnen vangen en waar ze diverse dingen terugvinden die ze kunnen gebruiken in hun spel. Met andere woorden: Mensen komen massaal uit hun zetel, gaan de straat op en lopen rond om het spel te kunnen spelen. 

Dit gaat niets minder zijn dan een nieuwe periode van kansen grijpen net zoals u dat gewoon bent van Kerstmis, Moederdag enz. Maak gebruik van de bekendheid van deze hype om zelf met uw bedrijf in the picture te komen. Momenteel is het spel officieel nog niet beschikbaar in ons land, maar u kan onderaan dit artikel een link vinden naar de uitleg hoe u het toch al kan installeren. De vroege vogel vangt de worm, maar de nachtuil krijgt de hele pot. Deze tips helpen u op weg.

1. Zorg ervoor dat men Pokémons op uw zaak kan vinden en vangen


Als uw bedrijf zich in de buurt van een Pokéstop bevindt, kan u een zogenaamde "Lure" aanschaffen. Dat is een soort lokmiddel om voor een korte tijd (30 min om precies te zijn) meer Pokémon naar uw locatie te lokken. Dat zorgt er op zijn beurt voor dat alle spelers in uw buurt dat zien en zich massaal voor dat half uur naar uw locatie zullen begeven. Een "Lure" kost slechts 1 euro en kan je in de app kopen door op de rode Pokéball te klikken en daar in de shop dit te kopen. Nog nooit zal één enkele euro u zoveel bezoekers opbrengen.

2. Check of uw bedrijf een Pokéstop of een Gym is


In beide gevallen wil dit zeggen dat spelers naar uw locatie zullen komen om het spel te spelen. In veel gevallen blijven ze daarvoor in de auto zitten of gaan ze langs de kant staan om te gamen. Zorg er voor dat zij bij U terecht kunnen om rustig te zitten en zo het spel te spelen. Het is nog nooit eenvoudiger geweest om mensen naar uw zaak te laten komen.

3. Organiseer een Pokémon-event


Kondig aan dat u een wedstrijd organiseert voor de Pokémon liefhebbers. Nodig hen uit naar uw zaak en geef hen ook een leuke attentie in het thema van hun geliefde spel. De affectie met uw merk en bedrijf zal ongetwijfeld toenemen bij de aanwezigen en u krijgt de kans om een nieuw publiek te bereiken. Denk dan ook aan de eerstgenoemde tip zodat ze tijdens dat event heel wat Pokémon bij u kunnen vangen.

4. Kies een team! Of kies ze allemaal


Er zijn 3 teams waar spelers uit kunnen kiezen om het tegen elkaar op te nemen. Instinct (geel), Mystic (blauw) en Valor (rood). Bedenk een leuke actie voor de spelers die op pad zijn, zoals "15% korting voor Team Mystic". Post deze acties vervolgens via uw smart site zodat dit automatisch over alle sociale media verspreid worden. En plaats lekker ouderwets een bord op straat waarop u aankondigt dat u Pokémon liefhebbers welkom heet en hen een leuke promotie aan wilt bieden.

5. Geef uw boodschap een Pokémon wending


Ook als u zelf niets te maken wil hebben met het spel, de teams of de Pokéstops, kan u nog altijd profijt halen uit de hype. Hoe je het ook draait of keert, er zijn plots heel wat mensen door de straten aan het wandelen om Pokémon te zoeken. Trek hun aandacht door de spelers bijvoorbeeld binnen een glaasje aan te bieden zodat ze kunnen pauzeren. In de tussentijd kijken ze ook rond en hebt u weer een kans om nieuwe zaken te doen.

Zelf toe aan een nieuwe website / webshop, of wilt u actiever zijn op sociale media? Vraag dan hier vrijblijvend een gesprek en een offerte aan. Alles wordt gemakkelijker met een Smart Site.

Officieel is het spel nog niet beschikbaar in ons land. Maar via deze link kan je toch zelf aan de slag gaan om de concurrentie voor te zijn en je bedrijfscommunicatie voor te bereiden op de komst van het spel in België. Go and catch em all.




[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$meta=0$hide=home

$show=post


[WAAROM UP-TO-DATE WebDesign]_$type=carousel$count=7$hide=home

Naam

blog,23,bloggen,5,e-commerce,3,Facebook,3,Google,20,Google Adwords,1,Google Blogger,5,Google Glass,2,Google+,2,Instagram,1,LinkedIn,1,nieuwsbrief,1,password,1,Periscope,1,Pinterest,3,responsive,6,security,1,socialmedia,14,Twitter,4,up-to-date,8,video streaming,3,VR,2,wachtwoord,1,webdesign,3,Wordpress,2,
ltr
item
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen: 5 manieren om via Pokémon GO uw bedrijf te laten scoren & hoe je het zelf kan installeren
5 manieren om via Pokémon GO uw bedrijf te laten scoren & hoe je het zelf kan installeren
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSbupBvG2eWbpWgxRTluOZHQOT3PMUJS8eV_rv9GrLw9ko2jVrGzv255CG9h0JwxcjB366O4yG6rnXLW7j4Z6kb55Z6-YTzYMwIhUItb9Fm8I5X3GlL_unSWQ5Q_Fr2GfG5kgD4PZeFu11/s640/shutterstock_285167072.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSbupBvG2eWbpWgxRTluOZHQOT3PMUJS8eV_rv9GrLw9ko2jVrGzv255CG9h0JwxcjB366O4yG6rnXLW7j4Z6kb55Z6-YTzYMwIhUItb9Fm8I5X3GlL_unSWQ5Q_Fr2GfG5kgD4PZeFu11/s72-c/shutterstock_285167072.jpg
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2016/07/5-manieren-om-via-pokemon-go-uw-bedrijf.html
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2016/07/5-manieren-om-via-pokemon-go-uw-bedrijf.html
true
9031591193740237574
UTF-8
Alle berichten Geen zoekresultataen ONTDEK MEER Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Ontdek meer VOOR U AANGERADEN RUBRIEK ARCHIEF ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy